Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gratia, gratia...


A V S K E D S B E N Ä G E N





























jag vill inte


vara med



längre,




inte på Planeten TELLUS


som allt ser ut.





jag har ingen dödslängtan



som sådan,


inte heller psykiska problem,






denna min diagnos




"avskeds-benägen"



härrör sig endast



till mitt



pacifistiska



drömmande






hjärtas sorg.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 275 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-11-24 16:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin text den berör.
Mvh annokas
2015-12-01

  Yrre VIP
håller med dig men, om man nu lixs snubblar omkring här i villervallet så kan man ju göra det bästa av det tänker jag! Det finns ju sånna som du och det uppväger ju en hel del. :D
2015-11-25

    ej medlem längre
Känner igen mig.. Tellus håller på att bli en bekymmersam plats .. men finns det något alternativ?
2015-11-24

    ej medlem längre
Ja så kan det kännas, det är mörka tider nu.
2015-11-24

  Ingrid Trolle
Instämmer helt med dig
i denna sorgesamma dikt
om tillståndet i världen.
Respekt för dina känslor.
2015-11-24
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden