Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dålig målardag

ni vet

när en måste få det ur sig men munnen är som igensydd och händerna samarbetar för helvete inte överhuvudtaget.
det sipprar bara lite genom näsan som en spya en försökt hålla tillbaka.

med andra ord:
det lilla som kommer ut är inte så jävla bra ändå.

kunde hellre varit utan för det gjorde bara att jag nu mår ännu sämre och känner mig vidrig.
och nu luktar ju allt kräk.

painting is a real pain-thing.




Fri vers av nikkifager
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-24 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nikkifager
nikkifager