Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick på Hunnebostrandska

 

 

Ett ugeft pàr ifrå Hunnbustrann
ligà ô sômma nágné iblann.
Men fôlk van’te van ve
ô se sôn’t i Stràné
sô dôm släpptes därför’nte ilann.

 

Anm.
Hunnbustrann = Hunnebostrand
ugeft = ogift
ligà = Tyckte om
sômma = simma
nágné = nakna
van'te = var inte
Stràné = dialektisk kortform för Hunnebostrand 




Bunden vers (Limerick) av Carl O Andersson
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-25 13:02

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
görgött
2015-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson