Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Papegojor är också människor!


Upprepning av dina egna "sanningar" kan skada dig och din omgivning allvarligt

beroende på vad "sanningen" är, hur ofta du upprepar den

och för vem.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-25 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP