Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mer fåglar fåglar fåglar av glas...


psykadelika och påfåglar


det handlar inte om tur eller otur
när hjärnan försöker tolka världen
bland minnen och föreställningar

bara kraftigt förstärkt synestesi

allseende vittne av dolda handlingar
föder ovillkorlig vedergällning






Fri vers (Fri form) av himlens hemlighet VIP
Läst 574 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-25 15:38



Bookmark and Share


  aol
Tycker om, särskilt slutraderna,
2018-04-17

    tehdog
livets ord: synetesi! tack för det. har av musikaliska sammanhang enbart kommit att använda ordet syntes tidigare.

sista två raderna är häftigt mörka och potentiellt livsfarliga.
2015-11-25
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP