Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Drömscen

Solen stiger - tidig timma

torkar nattens dagg från gräs och blad,

sveper undan fuktig dimma

väcker människor på land - i stad

Jag vill Dig då i famnen bära

tätt invid mitt bröst,

för att, min Underbara, Kära,

smekas utav ljudet från Din röst

samt känna hur emot mig strålar

värmen från Din kropp.

*

En drömscen, som jag för mig målar

full av kärlek - lycka - hopp.




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-04-25 13:02

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  DanSan
.


Salve Salve OLLE!!!

Underbart kärleksfull dikt

Olle den här är bara så bra!!

så underbart finstämmd!!!


.
2006-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson