Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi:Sankta Lucia . Kommer att finnas i NannaX kalender :)


VegetAria

 

Kanta zucchini 

berusmagra plägning

sprid dig i vår rabatt

Fans av din vägning

Ömmar led fingerbruk

Under jord klia

vehegehetaabilia

vegetabilia

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av prima donna
Läst 174 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-28 13:18



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Ha, ha, ha... älskar hur texten liksom släpper väggreppet i slutet och slirar omkring innan den sätter sig i snödrivan...
2015-12-07

  ULJO
En snitsig text som tarvar en melodi minsann
2015-11-30

  aol
Satt här och nynnade tack för den,
2015-11-28

    prima donna
Japp. Tänkte på dig när jag skrev'n. Håll till godo :) och tack
2015-11-28

  Nanna X
Haha jag skrattar jättemycket! Får jag ta med den som luciasång i kalendern?
2015-11-28
  > Nästa text
< Föregående

prima donna