Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fångad i en gyllene bur!


LIVSTID!

Jag är rädd för demonen som finns inom mig!
Jag känner en stor fruktan!
Vem kramar den som är rädd!
Vem förstår en fångad själ!
INGEN!
Ty har du inte själv förstått hur det känns att vara bunden!
Då kan du inte förstå!
Demonen finns inom dig!
Du vill skrika ut ditt hat!
Men du vet att ingen lyssnar!
Du är ensam i en tyst värld!
Du är bunden till armar och ben!
Det gör ont i ditt hjärta!
Det smärtar av ångest!
Men det finns ingen lindring att få!
Du är ensam i en gyllene bur!
Ensam och ingen förstår!
Du längtar efter att bli fri!
Du dömdes till livstid!
Varför?




Fri vers av avarten
Läst 225 gånger
Publicerad 2015-11-28 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

avarten