Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Judit Desrosiers


Advent i krig

Denna natt mot advent
ska vi följa våra hjärtan
ska vi sjunga fantasier om godheten
jul jul jul strålande jul, gnistrande och klar
sprickfärdig av löften och hopp

mitt i krigets öga

vi ska dansa och glädjas i krigets mitt
mitt mitt mitt
ska vi balansera på knivens egg
mitt i faran
mitt i faran

jojomen vi viftar på våra svansar
båd' hundar och folk, och folk, och folk




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-28 13:25



Bookmark and Share


  Nanna X
Gud vilken skön bild, och bra förkortning!
2015-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP