Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Jag längtar efter

att ha dina armar runt min kropp
att få ligga sked och höra dig snusa i mitt öra
att prata om allt och inget
en lång promenad i ditt sällskap




eller är det något annat jag längtar efter


att ha ett stilla sinne som inte går igång jämt
att njuta mer av livet och inte låta oron styra
att kunna uttrycka mig ärlig och sant
att känna ro i kropp och själ

men det är väl samma sak som att längta efter dig




Fri vers av annacecilia
Läst 374 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-06 05:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra starkt och längtansfullt!
2016-06-03

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-04-07

  Zandor
finstämt...
2016-04-06

  Ninananonia VIP
Kanske? Fint skrivet...
2016-04-06

  WyS VIP
Fint uttryckt! Längtan.....
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

annacecilia
annacecilia