Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandring i pilgrimens spår



I varje steg finns längtan
I varje andetag bor friheten

Bakom varje kulle en ny insikt
Runt varje krök en ny bekantskap

Kyrkan ger mig andrum i tiden
Härberget ger mig trygghet på vägen

De ömma musklerna påminner mig om hur det känns att vara vid liv
Vilan är en efterlängtad vän och sömnen är min heliga stund



Min längtan är stor och mina förväntningar är större men störst än hoppet om en underbar vandring till Santiago de Compostela!





Fri vers av annacecilia
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-02 19:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

annacecilia
annacecilia