Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
0 = 0


N A D A ( h e n r y u )





















förr visste jag allt









sen visste jag mindre


. . .






numera vet jag



- knappt något alls.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 365 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-29 16:33



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Eller kanske är det, det att med åren så blir det mindre viktigt att ha "rätt" just för sakens skull..?

2015-12-04

  Gunnar Hilén VIP
har märkt att karlar gillar detta tillstånd mycket mer än kvinnor....de tror oftare de måste ha rätt....TACK BRA !
2015-12-02

  ULJO
Sådana är vi nog lite till mans. Ibland svikta minnet och det skönt när man kan erkänna sina brister.
2015-12-02

  Yrre VIP
haha mig i ett nötskal, tack!
2015-12-01

  Per Rydberg
Underbar, helt enkelt.
2015-11-29

  Ingrid Trolle
Just det! Man inser
att man har väldigt
mycket att lära och
och förstår plötsligt
att man aldrig kommer
att hinna med för det
är alldeles för mycket.

2015-11-29

  Eva Langrath VIP
Hög igenkänningsfaktor och det är ganska skönt att inte behöva bevisa att man har rätt,
2015-11-29

    ej medlem längre
Man måste veta mycket för att till slut inse detta
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden