Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon

Dina ögon ljuger ej
Jag ser att du vill
Men du aktar dig
Dina läppar är så
Underbart mjuka
Jag väntar på dig

Öppna din dörr
Släpp in mig
I dig igen
Våga
Var inte rädd
Vi är som två barn
Som söker varann

Din eld är varm
Den lockar mig
Din blick är djup
Den tänder mig
Din intelligens är hög
Den attraherar mig

Du är vacker
Jag blir så svag
Du är min dröm
Du är skön
Jag hör din bön





Fri vers (Fri form) av söderglöd
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-29 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

söderglöd
söderglöd