Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex

En nattaktivitet
som ger nativitet




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 303 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-12-07 15:45



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Vilket attraktivt narrativt illustrativt!
2016-05-13

    Sefarge VIP
Om båda går på naivitet
Och "kör utan skydd"-Ja!
2015-12-11

  Teresia Ridell
Lockande rubrik..med snitsigt innehåll ;)
2015-12-09

  Lars Hedlin
JA just!
2015-12-09

  Angel of love
Ja så kan det bli :))
2015-12-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är klart som korvspad...kanske...
2015-12-08

  Anya VIP
Kort och koncist! Fast inte vet jag om man måste göra det på natten. ;)))
2015-12-08

  Ingrid Trolle
Det gäller att veta vilken
aktivitet man ska ägna
sig åt.
2015-12-08

  Eva Helene VIP
Här pågår aktiviteter ser jag - på din sida alltså! Vi får se vad det resulterar i !
2015-12-08

  Gunnel Eriksson VIP
Alltför sällan fungerar nativiteten
tycker många.
2015-12-08

  walborg
Kul och konsist
2015-12-07

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Den illa gör han illa far.
Den illa gör blir far.
Se upp med konsekvenserna!

TBG.
2015-12-07

  Bo Himmelsbåge
Om man älskar före sex...
kan det bli barn då...?(också)
2015-12-07

  Chawa VIP
...om man inte är brandman förstås. Är det släckt blir det ingen släkt... (!)
2015-12-07

  Rise Little One
Nja snarare en närsomhelst aktivitet ;)
2015-12-07

    ej medlem längre
Jojo, kanske det..
2015-12-07

  anits VIP
Visst det ligger mycket i dina ord............
2015-12-07

  Maria Sundelin VIP
Men det gäller att ligga i
2015-12-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Inte alltid men ofta. Kul!
2015-12-07

  Nina.H
På natten ska man väl sova sin skönhetssömn...trodde jag.!?
2015-12-07

  louisegirl
Ja det ligger det nog mycket i ;)
2015-12-07

  Evelyn Falk Möller VIP
Om det är så som M.Eta frågar vågar jag inte tänka på var skolbarnen kommer till....

Kom och tänka på en vits:
- Du är bara ute efter sex!
- Jag är väl för f-n ute hur länge jag vill!


2015-12-07

  M.Eta
Om det är en dagsaktivitet, blir det fler dagisbarn då eller?
2015-12-07

    ej medlem längre
Så kan det vara ibland...
2015-12-07

    ej medlem längre
Det där med blommor och bin....
2015-12-07

  överlevaren VIP
Bra och produktivt!
2015-12-07

    ej medlem längre
Kan även ske på dagen! :-P
2015-12-07

  Blomma-Stjärna VIP
- bra, men, men, men .... nativitet kan- ske inte ska räknas bort som produkt av sex, men så blir sällan - blott om en man är med kvinna i viss ålder och hon just då är befruktningsbar, hahaha!
2015-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Understundom, ja!
2015-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck