Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta blev ett mantra denna vinter och vår...2006...precis som fantastisk vår var mantrat 2001...tror vi lyckades...hela cirkusen tog det till sig


back to basic

Vilsen poet söker inspiration
Söker nya influenser
Söker nya infallsvinklar
Söker nya verktyg för att angripa ämnet
Men det finns bara en väg
Back to basic

Läser på om g-punkter
Försöker hitta lite extra krydda
Konsumerar porr och snackar sex med alt och alla
Men ändå så når man inte samma höjd
Inte riktigt den där spänningen
Inte riktigt den där känslan
Nyfikenheten saknas
Strunta i viagar
Skit i frågespalter och expertis
Gå på en känsla följ den
Vad säger den?
Tillbaka till basic

Söker du kickar
Söker du svar på dina frågor
En gudomlighet, lite andlighet
Eller kanske bara en bekräftelse
Lite uppmuntran, lite värme
Ja då har jag bara ett råd
Tillbaka till basic
Var var det som starkast
Börja om igen och se om du hittar nya vägar
Kanske det fans andra stigar
Du kanske hittar rätt om du går tillbaka
Tillbaka från utgångspunkten
Japp back to basic




Fri vers av PPQ
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-04-25 18:56



Bookmark and Share


  Samsana
Japp, jag är på gränsen till back to basic o väntar
2006-04-26
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ