Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~~~~~~~~~~


Å R O R ~























Kärleken är åror.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-12-01 17:02



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Verkligen ! Mycket talande, bra i få ord !
2015-12-04

  Maj-Lis VIP
Det är sant
2015-12-02

  Yrre VIP
japp och må ringarna sprida sig!
2015-12-01

  Ingrid Trolle
Visst är kärleken drivande.
Den här var verkligen
mitt i prick.
2015-12-01

    ej medlem längre
En sångtext poppade upp i sinnet när jag läste din originella definition av kärlek: "Row, row, row your boat,
Gently down the stream."



2015-12-01

    ej medlem längre
Älskar hur du leker med ord. Den här satt perfekt!
2015-12-01
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden