Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara för att få yttra något förkylt... Jag menar försynt!!


Kontroll eller kontrast?

Sitt
sitt
sitt

där.

Där du är

och rör

dig

inte

ur

fläcken.




Fri vers av Timmie Lost
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-03 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Timmie Lost
Timmie Lost