Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
=


U T A N F Ö R




























jag har alltid varit bekväm med





att vara utanför;






andas bättre - där.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 345 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-12-03 17:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar verkligen dina dikter.Speciella och fina. Mvh annokas
2015-12-05

  Teresia Ridell
Mm..känns bra när man kan Välja det..men mindre bra när det känns som man Hamnat där.. Utanför..
2015-12-04

  Anders Nordlander VIP
har ofta satt mig själv utanför
men
i nära anslutning
2015-12-04

  Gunwale VIP
Många är det som vill dra in en i något.
2015-12-04

  KYREUS of Sweden
till sign Molnspanare, nedan:
Med utanför menar jag:
fjärran från
vimlets
yra.
2015-12-03

    ej medlem längre
Frågor kommer smygande... Utanför vad? Leder det till att skribenten även är innanför något? Jag tror så
2015-12-03

  Ingrid Trolle
Ditt engagemang
finner jag vara mycket stort
2015-12-03

  Rise Little One
Skönt att vara själv ständig!
2015-12-03

  Maj-Lis VIP
En sorts frihet...kan man tycka
2015-12-03

  Yrre VIP
eller som jag brukar säga, vara själv :)
2015-12-03

    ej medlem längre
Du skriver jättebra.
Mvh annokas
2015-12-03
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden