Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är bara läsning för de mest depraverade och frivola libertinerna, övriga hänvisas till anständigare litteratur som till exempel Martin Luthers Katekes, Amen!


Slynan i socknen

Slynan i socknen
Satt ner på huk
Slynan i socknen
Sög på en kuk
Slynan i socknen
Var med en bock
Slynan i socknen
För dygden en chock
Slynan i socknen
Var fal och grann
Slynan i socknen
Förförde var man
Slynan i socknen
Var nymfoman
Slynan i socknen
Hade en plan
Slynan i socknen
Vill blott ett
Slynan i socknen
Vill fem plus ett
Slynan i socknen
Saknar moral
Slynan i socknen
Ger njutning oral
Slynan i socknen
Utmanande klädd
Slynan i socknen
Får prästen bli rädd
Slynan i socknen
Ser han som hot
Slynan i socknen
Är lätt på sin fot
Slynan i socknen
Får dygden på fall
Slynan i socken
Ser som sitt kall
Slynan i socknen
Att vara ett fnask
Slynan i socknen
Har kastat sin mask
Slynan i socknen
Skriker rent ut
Slynan i socknen
Ropar på kuk




Bunden vers (Rim) av Pehr Werz
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-04 23:41



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
även kallad byhoran, hon hade det nog inte lätt.
2017-05-14

  gunnnar nylund VIP
Den där slynan i socknen verkar ha
haft mycket att göra... det blev nog
inte mycket sömn för hennes del.
2015-12-05

  cilax VIP
snygga rim
2015-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz