Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långsamt

runtomkring oss föll tiden i hop
förvandlades till ett evighetsögonblick

förvirrad landade jag i din famn
gav värme och närhet

viskades ömt i en bedövande tystnad
att älska för evigt

långsamt vände jag mig om
och jag gick vilse i känslornas ögonblick




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-05 12:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint skrivet!
2015-12-06

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Vackert om känslor.
Riktigt bra. TBG.
2015-12-06

  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och skönt...jättefint...
2015-12-05

    ej medlem längre
Vackra känslosamma ord från din mjuka penna.
2015-12-05

    ej medlem längre
Vackert skildrat om känslor.
2015-12-05

    ej medlem längre
Fint, tror det är många som går vilse i känslorna.
2015-12-05
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP