Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp trälar


Det dånar uti glömskans kratrar

Snart ska uppbrottets timme slå

men vi har glömt att vi ska med då










Bunden vers av Mats Edin VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-06 12:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra Mats!
2015-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
Bra skrivet.
2015-12-06

  Respons VIP
Tyvärr en bra beskrivning av dagsläget inom arbetarrörelsen!
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP