Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/Nomadologi.../


O-utsäglig S O R G




























Man orkar inte med



något,




som inte finns.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-12-06 15:34



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Den största bördan
Kan vara det man inte
Kan ta på(bearbeta).
Mycket levnadsvist
Finurligt skaldat!!!
:)
2015-12-11

  Christer Foghagen VIP
Träffsäkert och välformulerat!
2015-12-09

  Anya VIP
Nää mycket som inte finns som tär...ensamhet tänkte jag på rent spontant.
2015-12-06

  KYREUS of Sweden
till sign M; nedan =

kärlekslösheten,
övergivenheten;

vem orkar med den?

/paradoxis existentialis/
2015-12-06

    ej medlem längre
Är det därför som vi konstruerar och konkretiserar ... för att synliggöra?
Vet inte annars hur jag skall tyda denna text.. hur de tomma stolarna skall passa ihop nomadologi..
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden