Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skör som iskristall

sökte och sökte
efter kärleken
fann den skör som iskristall

det är då jag sluter blicken i stjärnfall
av tystnad

 

ingenting gjorde så ont som tystnaden
efter dig i den kalla vinternatten

 

det enda som svarade var
den öronbedövande tystnaden
och jag förstod att du inte stod kvar

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-06 18:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet av dig.
2015-12-06

    ej medlem längre
Stjärnfall av tystnad, så vackert formulerat...
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP