Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet


Regnet klamrar sig fast
vid dagen
där känslor töms
på njutning
dagen krympt
av för tidigt mörker




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-06 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén