Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRSÖK

 

Min Vän
det enda råd jag Dig kan ge
Du på rader nedan här kan se 

Min Vän
försök Ditt liv att leva så
att Du i sinnet nöjd kan gå 

Min Vän
försök med Kärlek ge Din nästa
utav Ditt allra, allra bästa 

Min Vän
Försök igen, igen, igen,
och Du blir människa på riktigt sen.




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-07 09:45

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Väldigt fint att få läsa
2015-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson