Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från botten

Ett hål
en linje
en låda

spänn
strängen
över
gitarrens
kropp

hon
sjunger
från 
botten
ut




Fri vers av Petter Wingren
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-07 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren