Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven när sorgen var som störst


En sida i min dagbok







Jag är här
det är inte du


någon av oss
är på fel ställe







Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2015-12-08 09:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En tårflod, svår att förstå.
2015-12-13

  Linda CH VIP
Så träffande och samtidigt oändligt sorgligt!
2015-12-12

  Anya VIP
Mycket fint och gripande på ett kort och kärnfullt sätt. Vi är/har många som är på fel ställe. Undra vilket ställe som är "rätt"?
2015-12-10

    ADI Nehlin
Så fin och berörande
2015-12-10

  Teresia Ridell
Svider innerligt. Kram
2015-12-09

  Lars Hedlin
Känns och berör
2015-12-09

  i af apa
säger som Birgitta Eriksson,
utan bedövning som kniven...
2015-12-09

  Magdalena Eriksson VIP
tomrummet efter någon
opererar utan bedövning som kniven under hud
2015-12-08

  Maria Sundelin VIP
Förstår den känslan väl
Kramar
2015-12-08

  Sommarina VIP
Stark, saknad stor, gör så grymt ont
2015-12-08

  aol
Så sorgesam grep tag i hjärtat,
2015-12-08

  ResenärGenomLivet VIP
O, så sorgligt...
2015-12-08

    Dan Myrbeck
Jaa, så overkligt och fel måste det
ha känts.
2015-12-08

  Eva Helene VIP
Få ord som säger så mycket. Gripande.
2015-12-08

  StinaJ VIP
Ett sorgligt konstaterande. Det gör ont
2015-12-08

  Gunnel Eriksson VIP
Så enkelt och sorgligt.
Griper tag.
2015-12-08

  Heikki Hellman
Sorg och ensamhet samtidigt är en värre kombination!
2015-12-08

  Respons VIP
Enkel och galant slutsats!
2015-12-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Tragik i få ord! Barn borde inte gå bort före sina föräldrar.
2015-12-08

  Palett
I starkt koncentrat beskriver du saknadens sorg.
2015-12-08

  P-E-H
Djupt berörande ord....
2015-12-08

  M.Eta
Berör verkligen, man förstår inte varför!
2015-12-08

  louisegirl
Dina ord berör och griper tag <3
Fint skrivet!
2015-12-08

  Rise Little One
Ord som berör in på djupet av mitt hjärta.
2015-12-08

    ej medlem längre
När det obegripliga blir en slags verklighet...
Du griper tag om hjärtat med dina ord.
2015-12-08

  Öknens Ros VIP
Med få ord så beskrivs känslan av sorg och förlust, berörande.
2015-12-08

  överlevaren VIP
Berörande ord som griper tag!
Kram
2015-12-08

    Annika J
Visst är sorgen ordfattig, det är glädjen som kan bli yvig.
En dikt som berör.
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP