Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/DR´s order


KATT - HATARENS TRAUMA


























jag känner en man





som hatar katters




bedräglighet





och hundars



gläfsande




undergivenhet









han frågar mig



ständigt




ifall han kommer att




bli uppäten i KINA?




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-08 18:34



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
En del ogillar det mesta..;egentligen ogillar de nog mest sig själva..

Bra skrivet !
2015-12-09

    ej medlem längre
Ett intressant sätt att beskriva olika personlighetsdrag genom djur.. Bäst att hålla sig borta från Kina:-)
2015-12-09

    ej medlem längre
Du skriver fantastiskt bra.Stackars alla hundar och katter att bli en måltid på ett fat önskar man sig inte ens sin värsta fiende;).
Mvh annokas
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden