Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även konstruktiv kritik välkomnas :)


Ruindränkta rosor

____________________

Djup är tiden, djup är smärtan
djupt är minnet av igår
Sår du siden
önskar friden
Kanske minnen bleknar då?

Ty om du inhalerar ruiner
då förruttnar ditt inre
tills en dag då intet finns kvar
Intet, utom ditt ekande skal

____________________

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 1091 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2015-12-09 01:22



Bookmark and Share


  aol
Så är det så starkt sant skaldat till slut är det bara tomma skal kvar,
2017-10-27

  Henning Hson
Du är en konstnär… :)
2016-01-13

  erkki
Första versen: ånger, dröm om framtid.
Anders versen: faran med det man ska undvika (som kan gälla det man ångrar). Du framlägger detta implicit så man får tänka efter lite. Bra!
2015-12-15

  Katinka VIP
Helt fenomenal andra vers. Känns i hjärtat!
2015-12-14

  ULJO
Så bra detta var.
2015-12-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om att försonas med det som hänt och gå vidare i livet!
2015-12-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Dina ord tecknar smärta och svärta på ett berörande inträngande sätt.
2015-12-09

  Lars Hedlin
Oj starkt smärtsamt men ändock så mjukt..kram
2015-12-09

  Robin V
Galet fint!
2015-12-09

  louisegirl
Så berörande vackert
2015-12-09

  Maria Sundelin VIP
Talande
Kramar
2015-12-09

    ej medlem längre
Blir smärtsamt berörd av dessa strofer!
Så mäktigt, så vackert i all sin sorgsenhet!
2015-12-09

    ej medlem längre
Fruktansvärt bra.
Snygg rytm. .orden exakta!
2015-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP