Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tunnelbanan av idag

vagnen fylld redan utan mig
typ höggravid

Tvingas stå å lyssna på två pretton
-det är tonen, attacken på suffixen som
gör att de låter arga även när de skryter

Är en förvirrad tid
året sååå nära slutet
skuggor äter ljus

Irritationen är ett gift som gift sig med mig

Nio stopp kvar









Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 747 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-12-09 19:04



Bookmark and Share


  retzzzina VIP
Igenkänning
2022-10-11

  Minona
mycket bra dikt
2019-01-30

    Mim
Älskar! Du har fångat din samtid i en magisk formel som är din dikt!
2018-04-08

  Mats VIP
Dikten vibrerar av ångest och frustration
"Nio stopp kvar" Så välbekant.
Bra igenkänningsfaktor
2016-10-21

  Lena Karman
En på pricken fångad känsla som jag kan dela ibland.
2016-10-15

    Lars J
"Irritationen är ett gift som gift sig med mig"

Så bra rad! Lyrik på hög nivå enligt mig!
2015-12-11

  Magdalena Eriksson VIP
Mysstämning-
väl fångad årstid
folk e hålögda surfinkar i bussar och tunnelbana.
2015-12-10

    ej medlem längre
coolt om irritationen:) bra skrivet!
2015-12-09

  Respons VIP
Bra miljöbeskrivning!
2015-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP