Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnad

var nära

 

 tystnad mitt i meningen

 

genom axet av kärlek

 

mellan arket och värmen

 

i sekunder av känslor

 

kärleken andas  djupt

 

lämnar avtryck

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-10 06:56



Bookmark and Share


  Whero
Underbar text...
2015-12-14

  Hanna Mari Wallin
mycket fint skildrat om kärlekens förenande kraft.
2015-12-10
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP