Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten betyder inget för andra.(De sägs att man är naiv)


Bara ord och meningar.

Någon gång korsades våra vägar,
kanske är en av er, den som tror.

Vad menas med "Skickas till den stora båten?
Det hade varit "razzia, men de hittade inget.

Något hände men sedan vet jag inget mer.

Någon utifrån försökte få honom "fri
jag undrar hur gick det med det sen,
så lämnades det där brevet vidare
oöppnat för jag litar helt rätt inte
den här, för mig en okänd person.

Hon som följde med mig dit
och som inte gillade det här.

Hon som blev inbjuden till USA
och hur hemskt hon haft det där.

Som ändå tror på rättvisan
"fast man gör inte så"
(86)
Varför sökte han upp mig?

Vad vill ni?

(Spöken)


Visst är det spännande i det hemska.

Kanske det kan bli som film med en rätt
känd skådespelare i huvudrollen, senare.

Ja, nu får vi ta fram ditt vuxendop, sm.kyr
men de där hare k, var ju ute och snokade.

Förlåt bara ett samtal mellan två,
(Berättarrösten var på)

"Går man till dukat bord får man
ta det som finns, det är serverat".
Undrar om dom kokas, innan?

Hm, behöver lite mer plats.
"God Jul"
Så tittar hon upp mot taket,

Tack det var bättre!





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 459 gånger
Publicerad 2015-12-10 07:11



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Sådär röriga dikter är roligt att skriva ibland.
2015-12-10

  Trädskugga
En mycket annorlunda dikt, ett crescendo av detaljer som sveper bort alla mina småaktigheter för en stund, tack!
2015-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP