Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädets susning

Trädet
inramat, svart vitt foto
gråklädd himmel
täckt av moln
hur de sträcker sig
likt havet speglar de
drömda ting

Trädet
inramat, svart vitt foto
taggtrådat stängsel
från ände till ände
likt muren
vilken aldrig föll
hur inlåst det känner sig

Trädet
inramat, svart vitt foto
där det ensligt krokbrokigt
tappat sina sista löv om våren
med brustet hjärta
det viskar om dem
de; hur de föll
ett efter ett
  från dess
sida





Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-10 21:12



Bookmark and Share


  Skogsmullen
Vacker text, men det absolut bästa är formen på sista stycket. Den ser ut som en tårdroppe vilket förstärker textens budskap.
2015-12-10

  Mangal VIP
Vackert. Mycket.
Djupt. Stort.

Och vilket ord;
krokbrokigt.

Tycker om.
2015-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson