Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luften är fri

Jag lever i kylan med öppna fönster

Jag är vinden
Jag är andetag under dun och täcke
Jag är drömmar runt sovande kinder
Jag är ondskan
Jag är rättvisan
Jag är dina tankar
Jag är hela ditt liv

Jag lever i värmen med stängda fönster




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 462 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-12-11 05:26



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
"Luften är fri" ja ända tills kapitalismen upptäcker att de kan tjäna på den!
Bra och fin poesi!
2015-12-11

  Marianne Räf
Hårda bud -- om man ska
ta texten på allvar! Brrr!!
2015-12-11

  ULJO
Ja tur är väl att något är fritt här i vår värld
2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B