Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Adventstiden är för många en tid i förväntan på den kommande julen, men många stunder i vår livscykel bjuder på olika förväntningar på vad komma skall. Med de tankarna i huvudet skrev jag dessa rader.


Förväntan

Godisprassel i biosalong
Orrtuppsspel i skogsräjong
Gäddors lek bland vass och tång
Vindens tag i segelomfång

En första kyss i grändens prång
Barnablick på lakritsstång
Startblocksfix för sprintersprång
Nygift par i vigselgång




Övriga genrer av Göran Nyhman
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-11 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Nyhman
Göran Nyhman