Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt första haikuförsök ...


Våren

Våren

Den vilda bäcken
tinar dina anletsdrag
glömd är Bores makt

Lyss till silverdrill
från bevingade själar
på känslokanal




Övriga genrer av Göran Nyhman
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-08 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Nyhman
Göran Nyhman