Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev detta när jag närapå gruvade mig för att besöka "det stora varuhuset".


Julklappskön

JULKLAPPSKÖN

Krympta steg peu om peu
i transpirerande julklappskö
Kan det finnas nå´t värre
än en vitlöksosande herre

eller myskdoftstant bakom min rygg
och hosta-nära-typ som är stygg
Nej, jag tror jag schappar
till nå´n annan kö för klappar




Bunden vers av Göran Nyhman
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-27 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Nyhman
Göran Nyhman