Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råd till utrikesministern

Margot, lär av Bregott - smöra mera!




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 297 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-12-11 15:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
MAGGOT Wallström är en förrädare.
2016-01-18

  Angel of love
Stående applåde :) underbar!
2015-12-21

  Evelyn Falk Möller VIP
Hon borde lära sig ödmjukhet....offra rökelse och myrra, gjuta olja på ilskna känslor och lära sig hålla sitt Ego i schack!
2015-12-17

    ej medlem längre
Kul satir
stor applåd
2015-12-16

  Lars Hedlin
Japp bara att Breeeee Pååååå ;)
2015-12-16

  Linda CH VIP
Det här va fett! :)
2015-12-15

    ej medlem längre
Haha, fyndigt men jag tror inte det hjälper..
2015-12-14

  Anya VIP
Gillar Margot...en stark kvinna. Hon säger sanningar. Men gillar din satir också.
2015-12-14

  ResenärGenomLivet VIP
Hon behöver nog tänka på vad hon säger istället för att smöra...fast annars brukar ju politiker vara bra på det...
2015-12-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bra kod!
Från Ditt
ordförråd!
2015-12-12

  Ingrid Trolle
*underbart* :)
2015-12-12

    frun
Bregott kan numera betalas med Euro.
2015-12-11

    frun
Bregott kan numera betalas med Euro.
2015-12-11

    Sefarge VIP
Men Carl Pilt.Behövde inte smöra!
Han var ju Karl. ..ju!!
;)
2015-12-11

  Maria Sundelin VIP
Eller bara bre på
2015-12-11

  M M Mannheim VIP
Men hon bre ju gott med ord som irriterar....
2015-12-11

  överlevaren VIP
Absolut, det är viktigt med smaken om det ska fallas på allas läppar!
2015-12-11

  anits VIP
Mycket fyndigt!
2015-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Ännu ett råd: Avgå!
2015-12-11

    Lars J
Utmärkt och fyndigt skrivet :-) haha

Jag antar dock att finansministern säkert föredrar extrasaltat :D
2015-12-11

  louisegirl
Haha jaa...kuligt ;)
2015-12-11

  Rise Little One
Strålande satir :D
2015-12-11

  Eva Helene VIP
Men om hon nu inte skulle ta fasta på ditt råd så kanske hon fick ett bättre igår kväll på nobelmiddagen av sin bordskavaljer prinsessgemålen (Tord Magnusson) och följer det i stället. Det ger sig snart!
2015-12-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul satir:)
2015-12-11

  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt!
2015-12-11

    ej medlem längre
En smajlis för dina ord!
2015-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Wallström är ett redskap för Satan.
2015-12-11

  soligajag_1 VIP
Härliga Anekdot du får till!
Med mycket spill!
Vi kan köra med margarin -lugn o fin!
Bättre med en vass tunga
än en tjej som ej kan sjunga!!
2015-12-11

  Bo Himmelsbåge
Ha ha... joo... regeringen borde nog rocka lite mera fett! (LCHF)
2015-12-11

  Marianne Räf
Ha ha, - lägg på FETT med Smör!!
2015-12-11

  Chawa VIP
*asg* och en stor applåd på det!
2015-12-11

  Gunnel Eriksson VIP

Din hjärna gör roliga tankesprång.
2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck