Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(oja)


F A N T O L O G I

























jag älskar



hela världen;



jodå



HELA VÄRLDEN.






dvs den värld




som älskar





speciellt






mig.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 335 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-12-11 17:30



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Orden kan appliceras på t ex arbetsplatser och byråkrati som fungerar mindre byråkratiskt. Min personliga tolkning. Finns säkert många fler. För vad vore människan utan sina medmänniskor,
2015-12-14

  Fredrik P. VIP
Hela världen består åtminstone till
20 % av elände. Den har jag svårt
att älska.
2015-12-12

  Ingrid Trolle
Vad vore livet
utan kärlek :)
2015-12-12

  Gunwale VIP
"Upside down you're turning ..." - you!
2015-12-11

    ej medlem längre
Skönt med besvarad kärlek:-).

2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden