Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast du och jag älskling

Rummet
ryms av härligt förbjudna dofter
och lever, av passionerat livliga ljus
välplacerade
på byrå och sängbord
över spegel och säng
den extra höga
kontinentalsängen

Rummet
smyckas av skälvande stön
saltsvettigt glitter
vilka smeker hennes nakna rygg
och fasta bröst
där hon stolt gänslad sitter
över sin älskade

Rummet
viskar hon tyst
till sin härligt oskyldiga make
aldrig mer, kan stunden som nu
vara mer perfekt
för jag älskar dig
så innerligt eldigt

Rummet
smyckas av skälvande stön
och förbjudna dofter
när hon med saltsvettigt glitter
sakta stöter silvrigt stål
i korgens själ

ty det för evigt bliver
ett endast
du och jag




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-12 13:38



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
Mördande delikat, kärlek lika dödligt som vackert och ömt.
Snyggt!
2015-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson