Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kluvna hjärtan


I den rökfyllda baren
sitter hon
kvinnan som älskar sin man
men efter viss tvekan, sveper glaset
och i whiskey doft
viftar hon bort sitt sista tvivel
låter nu lusten lystet nära den starka känsla
där hon redan i tankarnas första steg
tagit sig genom dörren, mot stunden
då hon passionerat förledd
älskar med mannen
som befriande ohämmat
ger vad hon länge längtat
saknat
helt ovetande om att jag
i henne, tömmer ut
min stumma vrede
av själens smärta












Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 636 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-12-13 12:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tragiskt med denna sortens livsöden...berörande skrivet...
2015-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson