Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på rikt...


det är så mycket låtsas
i
de sociala rollerna
och
ibland händer det sig
att
det vi så flitigt låtsas
blir
på riktigt

det vi av hjärtat verkligen ville VILL








Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-13 13:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Japp ibland så händer det faktiskt :)
2015-12-16

  KYREUS of Sweden
Absolut så!
2015-12-13
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP