Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla


Jag har inte sett
men jag har känt
vädret med sin kyliga
dimension
biter livet med en frusen
anledning
frusna stela toner av skrik
uppställda utan att höras

__________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-13 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén