Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringsman

Det går ej en dag
utan att jag finner korn
i vilka dem alla jag förnimmer
minnen, känslor, dofter,
vilka leder mig, tillbaks till dig
så vart är du, du vars varma ting
som nästlat sig in
genom själens sköra kappa

väcker mig fri
en kort sekund

du aldrig kommer till mig åter
kvar är jag här, till bredden fylld
av saknadens längtan
ty vägen utan dig
ter sig så oerhört mycket mera långsam




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 391 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-16 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson