Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En reflektion utifrån alla de samtal jag fått vara en del av.


Mitt arbete handlar om människor.

 

 

 

Jag sitter här mitt i natten i min självvalda sömnlöshet och funderar.

Min arbetsplats är en plats för människor.

För många av de människor som ligger här och sover har det gått dåligt redan från start.

En start där man berövats kärleken från en annan människa innan man ens vet vad kärlek är.

Att sedan fastna i ett garn, ett garn av psykiatriker, sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeuter, psykologer, socionomer och ett samhälle som skärskådar allt man gör, gör det inte lättare att hitta sig. 

 

När det enda man vill göra är att leva.

 




Prosa av ingenmening
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-21 16:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En ond cirkel som går att bryta.
2017-05-02

  överlevaren VIP
Tragiska öden som präglar och blir en ond
cirkel tär på människan.
Som inget hellre vill leva och kunna vara
sig själv så långt det går, tänker jag!
2016-09-04
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening