Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara stark






är att orka hoppas
att det finns en lösning
även om det verkar omöjligt

leta efter ett ljus i mörkret
hitta det
och kämpa för att komma dit




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2015-12-14 11:56



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Precis sådär.. Du fångar och förmedlar det mycket bra !
2015-12-19

  ResenärGenomLivet VIP
Just så...aldrig ge upp...
2015-12-17

  Mona Nordkvist VIP
Så är det!
2015-12-16

  Margit Grell
Ja, det gäller att tro på att det finns en väg. Du beskriver det fint!
2015-12-16

  Lars Hedlin
Så bra......<3
2015-12-16

  Eva Helene VIP
Inspirerande fint!
2015-12-16

  Cathrin M
Jättefint. Du fångar styrkan väldigt fint.
2015-12-15

  Maria Sundelin VIP
Sant. Det är också att våga be om hjälp och att visa att man behöver stöd av andra
Kramar
2015-12-14

  louisegirl
Ja det gäller att kämpa, trots att det känns motigt...skam den som ger sig.
Bra skrivet!
2015-12-14

  StinaJ VIP
Precis så. Efter regn så,kommer solsken !
2015-12-14

    Dan Myrbeck
Ja - bra uttryckt!
2015-12-14

  Hanna Mari Wallin
Bra skrivet! för det är ju så det är
man finner vägen till slut ut ur det svåra.

Kram
2015-12-14

    ej medlem längre
Bra definition på att vara stark! Inte alla klarar det.
2015-12-14

    ej medlem längre
Det kan inte sägas bättre!
2015-12-14

  Rise Little One
Att vara svag är inget bra alternativ så det gäller att kämpa på bara!
2015-12-14

  M.Eta
Livet är hårt ibland, vissa får kämpa mer än andra. Det gäller att hitta var man tar styrkan ifrån. Kram
2015-12-14

  Marianne Räf
Det är väl bare å kämpa på !
2015-12-14

  Linda CH VIP
Att aldrig ge upp är ett budskap att leva efter.
2015-12-14

    Sefarge VIP
Tack för inspiration.
Att bryta vanans
Sövande makt
:)
2015-12-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Din styrka lyser i mörkret.
2015-12-14

  Anya VIP
Här fångar du styrkan... jaa att orka är sannerligen sant.
2015-12-14

  Valter Örn VIP
Det underbara är att när man kämpar i det svåra så dyker det upp små ledljus som lyser upp efter vägen och man tar sig fram en bit i taget ...
2015-12-14

  överlevaren VIP
En bra strävan även om vägen kan vara lång och svår!
2015-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP