Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid suger

Tid
är inte
pengar

tid
suger

tid
är som
dasspapper
du drar fram
ur sin hållare
och river av
mot tandad
kant

och det blev 
afton 
och det blev
morgon

det duger
illa till att
skriva på
än sämre
till att
måla 

desto bättre
till att torka
sig med

och spola
ner 
rakt ut 

förorening
förbrukningsvara

tid
suger




Fri vers av Petter Wingren
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-14 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren