Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om allt. om delarna och det hela.


Rymdsång


ett speciellt, skimrande
rymdgrus
seglar
seglar som oss
sjunger som sång
i dig, i oss
sjunger om oss
sjunger
och att vara




Fri vers av ash
Läst 484 gånger
Publicerad 2006-04-26 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ash