Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Rien ne va plus....)


R a n c u n e r - R A N C U N E R S?


























hon var alltid så trevlig,


men är det ärligt?





hon ville så väl till alla,


men kan man det?





Hon hade många vänner,


ett stort entourage


och det utan rancouners.




- Så förtjusande parties


sa alltid vänninorna i kör.




*****



Allt det där var då.



:::::::::::::::::::



Tarmcancer,


säger vänninorna


i det märkligt

krympande


entouraget.



::::::::::



Ingen besökte på Sjukhuset



och och på begravningen,


kom inte ens halva släkten.



Men det är klart,


det var ju FINAL OUTLETS i city



och snökaos


på vägarna


ut till hennes by.






Jag menar,


det måste man ju


förstå ett och annat.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-17 00:24



Bookmark and Share


  Yrre VIP
sorgligt att det är i sådana lägen vänner prövas..
2015-12-17

  Ingrid Trolle
I nöden prövas vännen,
sägs det och ingenting
kan vara mer sant. I
medgången är människan
alltid populär och bra att
nämna att man är "bästis"
med, men i motgången
försvinner alla de, som
bara ville ha del av glansen.

En tragisk historia så väl
beskrivande hur livet ser ut
2015-12-17

    ej medlem längre
Många livserfarenheter att begrunda i din text. Särskilt frasen under bilden.. Rien ne va plus .. så slutade ett sista avskedsbrev jag fick från en nära vän 1969. Vad är viktigt och mindre viktigt i livet?


2015-12-17
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden