Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I detta nu


under en rostigt regnblåst plåt
kurar syster och bror
tätt tryckta, i rädslans makt
med insikt
även i himlen
känner änglar fruktan




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 389 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-17 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson